Vitaminpiller til sportsmennesket

Hvis du har et aktivt liv, hvor der er fart på og du bruger din krop meget, så vil det være fordelagtigt at tage vitaminpiller. Vi skal nemlig huske at passe godt på vores krop, som desværre lider stor belastning ved sport. Men det betyder ikke nødvendigvis at man skal spise 10 piller om dagen. En nyhed er nemlig landet… 

Der er ingen tvivl om, at det er sundt at dyrke motion. Ved at have et sundt og aktivt lidt, så nedsættes risikoen for sygdomme. Men vi skal også huske på, at vi udsætter vores krop for en større belastning end normalt. Særligt, hvis du er aktiv mere end 2-3 gange om ugen - og naturligvis afhænger det også af sportsgren. Men lad os forholde os til løb. Løb belaster kroppen om vi vil erkende det eller ej.

Jeg har kendt følgerne af løb meget tæt. Overbelastningsskader, konstante skavanker og træthed. Idet jeg løber/træner hver dag alle ugens syv dage, så udsætter jeg min krop for særlig meget belastning. Det betyder at jeg hurtigere nedbryder muskler, sener og knogler, hvorfor jeg er nødt til at tænke på mit helbred, og hvordan jeg kan holde systemet i balance.

Jeg har aldrig været tilhænger af, at spise forskellige vitaminpiller. Altid har jeg fået at vide, jeg skulle spise det ene og det andet, men har jeg fået det gjort? Nej. Det betød nemlig at jeg skulle spise en 4-5 forskellige piller, og det gad jeg simpelthen ikke. Det er måske bare dovenskab, men noget andet er også det økonomiske perspektiv i det.

Men en ny vitaminpille er landet på markedet. Og den er ganske enkelt helt genial. Den indeholder nemlig alt det man har brug for som sportsmenneske.

LongoVital har netop udviklet en ny vitaminpille, som indeholder den rigtige kombination af vitaminer og mineraler.

  • Magnesium og Vitamin D som sikre en normal muskelsammentrækning, samt beskytter dine knogler.
  • Jern som bidrager til en normal ilttransport i kroppen.
  • Vitamin C som sikrer normal dannelse af kollagen, samt bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Altsammen de vigtigste kilder til en sund og rask sportskrop.

En dåse Longo Vital Sport indeholder 180 tabletter, og du skal kun tage én om dagen. Dvs. du har vitaminer til 6 måneder, og de koster kun den sølle pris af 250 kr. Hvis du er heldig kan du endda få dem til spotpris, nemlig 100 kr.

 

Så tager du endnu ikke vitaminpiller, så burde du kraftigt overveje disse.

 

Indlægget er ikke sponsoreret.

 

Bearunner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *