Forumstatistik

Registrerede brugere
1
Fora
0
Emner
0
Svar
0
Emne tags
0

Vi kan ikke alle være superhelte..

//Vi kan ikke alle være superhelte..

Vi kan ikke alle være superhelte..

Som flere af jer nok har lagt mærke til, er det utrolig lang tid siden jeg har skrevet et indlæg herinde. Og jeg ved godt, flere af jer har besøgt min blog forgæves – og det er jeg utrolig ked af. Men, som titlen på indlægget så fint beskriver, så kan vi ikke alle være superhelte. Og jeg har desværre presset mig selv lidt for meget det sidste stykke tid.

For et par måneder siden begyndte mit syn at flakke lidt. Jeg har ellers aldrig haft problemer med mit syn, men al skrift som ikke var mere end et par meter væk fra mig, kunne jeg ikke læse. Det stod helt sløret for mig. I starten tænkte jeg ikke så meget over det; jeg troede måske jeg bare var træt. Men jeg begyndte at lægge mærke til det noget oftere, og jeg begyndte at reflektere over tingene. Det var ikke mit syn den var galt med, nej, det var mig der ville for mange ting på én gang. Jeg var stresset konstant; jeg vil så gerne nå det hele og gøre mit bedste til og indenfor alt, men det havde ramt mig. Det kunne/kan jeg ganske enkelt ikke.

Med kandidatstudiet og dertilhørende eksaminer, nyt og udfordrende job ved Arla, en træningsmængde der blev væsentlig intensiveret, en Instagram profil der skulle vedligeholdes, en kæreste der skulle værnes om, en familie der skulle passes, veninder der skulle ses og en blog ved siden af som svarede til mere end et studiejob, så var hverdagen booket. Jeg stod op på kl. 5-5.30 og gik i seng kl. 23-23.30 for at nå det hele. Det kunne mærkes – og det kom til udtryk gennem svigtende syn. Derfor måtte jeg tage konsekvensen af mit ellers brændende ønske om at være en superhelt; jeg skulle lytte til kroppen og finde ud af, hvor jeg kunne give mig selv lidt fred og spare tid.

Selvom jeg har nydt bloggen og elsker at skrive herinde, fordi jeg ved flere af jer finder inspiration herinde, så endte den med at være en stressfaktor. Jeg skulle jo skrive blogindlæg 4-5 gange om ugen, så i altid kunne læse og finde nye interessante indlæg. Derfor valgte jeg at skære bloggen væk – jeg nedprioriterede bloggen. Og det har jeg gjort i godt en måned nu.

Det er ikke fordi jeg ikke har haft noget at fortælle eller skrive om; for det har jeg i den grad haft. Jeg har endda gået og noteret en liste med indlæg og emner, som jeg gerne vil skrive om. Og nu er jeg endelig klar til at vænne tilbage igen. Nu er mine eksaminer så godt som overstået og jeg har mere tid i hverdagen igen – og den vil jeg gerne udfylde med bloggen.

Når det så er sagt, så kan jeg ikke garantere antallet og hyppigheden af indlæg. De vil løbende komme i takt med at jeg har noget fedt og interessant at skrive om. Jeg håber på jeres forståelse 🙂

Jeg vil dog gerne love jer, at i ikke længere vil besøge bloggen forgæves. Men, hvis i gerne vil følge lidt mere med i min træning, så følg med på Instagram. Her bliver alt - på godt og ondt – delt. Så hvis du ikke følger min profil allerede, så smut ind forbi @bearunner.dk. Tak 🙂

Men stay tuned, næste indlæg er lige om hjørnet 🙂

2020-06-13T10:24:08+00:00 juni 13th, 2017|LØB|

4 Comments

 1. Rikke 13. juni 2017 at 20:55 - Reply

  Dejligt at se, at du tager dine symptomer alvorligt. Din hverdag virker maks presset, og jeg får hjertebanken bare af at læse om en uge i dit liv. Det er slet ikke ondt ment, for du har tydeligvis en enorm drivkraft inden i, og jeg synes det er vanvittigt sejt, at du klarer det så flot på alle fronter! Og især også flot, at du du kan se, at nu bliver det for meget, og at du lige skal passe lidt på dig selv 🙂 Ønsker go vind til Jels!

  • Bearunner 15. juni 2017 at 21:08 - Reply

   Hej Rikke.

   Tusind tak for din virkelig søde kommentar. Hvor er det dejligt at mærke opbakningen og forståelsen for mit fravær.
   Det gør det helt sikkert lidt lettere at skrive indlæg fremover, men også turde at trække stikket ind i mellem!
   Tusind tak - det bliver rigtig spændende med Jels! 🙂

 2. Jacob Riis 14. juni 2017 at 11:57 - Reply

  Jeg bliver træt bare på at se alle de ting du har gang i Camilla! Det er vigtigt at når man har en blog at der er nyt indhold. Men du behøver jo ikke poste hver dag. Dagen har kun 24 timer så husk at have tid hvor du kobler lidt fra og får ny energi.

  • Bearunner 15. juni 2017 at 21:07 - Reply

   Det har du også helt ret i - også derfor strukturen på bloggen bliver lidt anderledes nu 🙂
   Tusind tak for forståelsen og opbakningen!

Leave A Comment