Træning og alkohol

Er du et seriøst sportsmenneske eller bare glad for din træning, så er du måske også blandt dem, som ikke drikker hver weekend både torsdag, fredag og lørdag. Du har måske heller ikke det helt store behov for alkohol for at have en fest eller hvad det sjovt. Alligevel skal du høre på mange dumme kommentarer blot fordi du ikke lige drikker sig i hegnet, og ikke er den som lukker og slukker en fest. 

Jeg har selv været udsat for rigtig mange kommentarer fra venner, veninder, bekendte osv. som alle har set meget skævt på mig, når jeg siger, at jeg ikke har lyst til alkohol eller fest hver weekend. Der kan være mange faktorer, som spiller ind i mine begrundelser for ikke at drikke eller feste, bla. nedenstående faktorer:

  • at jeg træner mod seriøse mål.
  • at jeg ikke gider spilde en halv/hel dag på at have tømmermænd.
  • at mine hverdage er booket fra tidlig morgen til sen aften og dermed gerne ville slappe af i weekenderne.
  • at jeg faktisk ikke bryder mig om alkohol.
  • at jeg synes det er spild af penge.
  • at det har aldrig har ligget til min natur at gøre det ofte, grundet min fodboldkarriere.
  • at der bare er mange andre ting jeg hellere vil end drikke.
  • at jeg gerne vil vedligeholde min krop og form.

Det kan godt være, nogle af disse argumenter virker stødende, men hellere være ærlig end at skjule mine holdninger. Jeg har aldrig rigtig kunnet se formålet med at drikke. Dermed ikke sagt, at man ikke kan tage til en fest eller et selskab, hvor alkoholen for mange vil være en del af det, men jeg behøves absolut ikke drikke for at have en fest. Mange mener, det løsner op i folk og man kommer til at smide ens hæmninger, men hvad er der ærligtalt fedt ved det? Skal man te sig tosset før andre synes man er sjov? Det synes jeg ikke. Er det gennem byen man møder nye og gode venner? Nej meget sjældent.

Grundet mine opfattelser omkring alkohol, så har jeg stået model til mange dumme, unødvendige kommentarer og fordomme om mig som person. Nogle af dem er så fint skrevet via et indlæg på woman. Hvis i har samme opfattelser som mig, så vil i helt sikkert kunne genkende nogle af tingene,

Woman artikel

Trods mine holdninger, så skal det naturligvis tilføjes, at jeg godt kan finde på at tage en bytur ind i mellem. Det er dog mere undtagelsen end reglen. Typisk sker det kun nogle få gange om året. Men jeg vil også hellere et par få sjove byture end mange lala ture. Og så tager jeg udelukkende med af den grund at have en sjov aften med mine veninder, hvad end det er at sidde i baren og nyde et par drinks eller stå på dansegulvet natten lang.

Hvad er din holdning til træning og alkohol? Skriv gerne dine tanker og meninger ned til emnet.

Bearunner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *