Sportstasken med plads til alt

Mangler du en taske, hvor du kan have alt med? Hvad end det gælder udstyr til løb, fitness, cykling eller svømning? En taske med mange rum - ja, faktisk din helt egen Mary Poppins taske? Så læs med her, hvor jeg kommer med mandagens anbefaling. 

Du tænker nok, at en taske med så mange rum og med plads til alt udstyr lyder som en kæmpe taske. Men her tager du helt fejl.

Tasken du har brug for, hedder Kitbrix. Det er intet mindre end en genial taske, som er utrolig lille og praktisk. De fleste indenfor tri bruger tasken, da den fungerer rigtig godt til diverse skiftezoner og man kan dele den op afhængigt af om man har svømme-, cykel- eller løbetøj i den. Men jeg bruger den til min almindelige træning i fitness, hvor jeg efterhånden mikser to træningsformer og derfor har brug for at have mere udstyr med.

Tasken er helt perfekt til dig på farten, som skal have meget med, men ikke gider gå rundt med de klassiske sportstasker. Der er i alt 7 lommer dvs. rum, hvor man kan fylde en masse ting i. Derudover er der ét stort rum, hvor al tøj, sko, håndklæde osv kan ligge.

Tasken er vandafvisende, så er du sikker på at dine ting er godt beskyttet, hvis du bevæger dig ud i dårligt vejr. Endvidere, er den utrolig slid stærk og med reflekser.

Det gælder naturligvis om at pakke tasken fint; det er ikke en rode taske, men en styr-på-tingene taske. Som kitbrix selv skriver #keepittogether! 

Den fås i utallige af farver, og med ekstra tasker/udstyr som man kan sætte på tasken, hvis man har behov for yderligere plads.

Tasken kan købes gennem Runnerscorner til 599kr. Her kan du også læse yderligere om tasken, Runners Corner - Kitbrix

 

Bearunner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *