Redskaber til hjemmetræning

Det er let, simpelt og hurtigt. Hjemmetræning er et hit, men mangler du redskaber til din hjemmetræning? Så læs med her, hvor der er gode rabatter at hente. 

Med det rette udstyr, så kan du træne ligeså effektivt derhjemme som i et fitnesscenter. Og for de fleste faktisk mere effektivt, fordi du kan gøre det, når du lige har lidt ekstra tid. Eller, hvis det står ned i stænger, så er det de færreste som får skubbet sig selv ned i fitness, men så har du stadig mulighed for at vedligeholde din træning.

Det kræver ikke særlig meget, faktisk bare et par enkelte redskaber, og så er du sikret en super og hård træning.

Det kræver ikke altid vægtstænger, vægte, maskiner eller andet for at få det fulde ud af din træning. Den overbevisning havde jeg også engang selv, men efter træningsslyngen blev introduceret og populær, så har jeg ikke trænet med andet siden.

Er jeg så stadig ligeså stærk som før? Ja. Bliver jeg stadig ligeså øm efter træning? Ja. Mindsker jeg stadig min skadesrisiko? Ja. Kan jeg udfordre mig selv med en træningsslynge? Ja. Får jeg sved på panden? Ja. Bliver jeg endda stærkere? Ja. Får jeg en bedre balance? Ja.

Hvis ovenstående ikke er nok til at blive overbevist omkring  hjemmetræning, så burde du se nedenstående video, som viser. hvorfor en træningsslynge er genialt til hjemmetræning.

Det bedste af det hele er, at du kan få en trænigsslynge og supplerende træningsredskaber til særdeles fordelagtige priser ved Sportsact.dk.

Lige nu har du mulighed for at få en slynge til 349 kr. (nedsat fra 699 kr.), en træningsmåtte, mavehjul, speedrobe og meget mere med god rabat. Ved at indtaste koden “bearunner” får du nemlig yderligere 15% - også på allerede nedsatte varer.

Vil du gerne i gang med træningen, vedligeholde den eller udfordre dig selv, så skynd dig ind forbi sportsact.dk og køb dit nye hjemme-træningscenter.  

Bearunner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *