Pigen bag “Be a Runner”

Kort fortalt så er og har jeg altid været en enorm træningsentusiast. Jeg elsker at træne og alt hvad der dertil hører. Men min baggrund for at nå dertil, hvor jeg er idag, har været præget af usandsynligt meget modgang. Jeg blev i 2012  erklæret fodboldinvalid, grundet seks operationer i mit knæ samt to i min ankel – alle operationer som blev foretaget indenfor fem år. Jeg havde ellers spillet fodbold på allerhøjeste niveau og været anfører både på klub- og landsholdsniveau.

Med sådan en erklæring opstod et enormt tomrum, mangel på identitet og afmagt. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle dyrke andet end fodbold – men dette blev der sat en drastisk stopper for. I en alder af 19 år måtte jeg ikke længere dyrke andre former for sport end cykling, svømning og løb. Hurra for det!

Men men, her står jeg i dag… Efter lang tids overvejelser, frustrering og mangel på glæde har jeg nu endelig fundet en ny sportsgren – løb. Jeg kan i dag kalde mig selv for halv- og helmarathon løber.. Hvem havde set den komme?! Jeg elsker i dag alt ved løb, og kunne ikke forestille mig en hverdag uden.

Formålet med denne blog og min instagram profil, er, at jeg gerne vil motivere dig, som også godt kan lide at være aktiv med både løb og styrketræning. Jeg vil forsøge at inspirere dig til at prøve noget nyt. Noget, som du måske gerne har villet længe, men ikke lige har fået samlet modet til. Eller motivere dig til at vedligeholde de udfordringer, du har kastet dig over. Eller sidst, motivere dig til nye udfordringer, som du måske ikke troede var muligt.

Jeg håber at I alle vil finde en masse inspiration fra min hverdag. 

Glæder mig i hvert fald til at dele alle oplevelser med jer! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *