Forumstatistik

Registrerede brugere
1
Fora
0
Emner
0
Svar
0
Emne tags
0

Motivation; ugens gøremål.

//Motivation; ugens gøremål.

Motivation; ugens gøremål.

Jeg synes selv det er ret fedt at følge med i andres træning og gøremål (selvfølgelig kun de større ting), fordi det giver et mere helhedsorienteret indtryk af, hvem folk er og hvordan de får træning og hverdag til at hænge sammen. Jeg bliver inspireret og motiveret af andre på så mange parametre end blot træning, så derfor tænkte jeg, at jeg også ville forsøge at skrive mine gøremål i denne uge ned. Forhåbentlig det kan være med til at motivere jer 🙂 

Mandag: 

Dagen er allerede ovre. Men, derfor skal i ikke snydes.

 • Eksamensskrivning 06.30-07.30
 • Arbejde 08.00-15.00
 • Barnepige 15.30-18.00
 • 5km løb
 • Eksamensskrivning 19.30-21.00
 • Blog skrivning om motivation (hey, du læser allerede indlægget 😀 )

Tirsdag:

 • Blogskrivning om tips til konkurrence forberedelser
 • Arbejde 08.00-15.00
 • Eksamensskrivning 15.30-17.30
 • Styrketræning (hel krop)
 • 2000m. svøm med triklubben.

Onsdag:

 • Eksamensskrivning 08.00-16.00
 • 2timers cykling 17.00-19.00

Torsdag:

 • 2500m. svømning med triklubben
 • 2-3 timers cykling.
 • Eksamensskrivning
 • 13km. løb med triklubben
 • Blogskrivning om sæsonens kommende stævner

Fredag:

 • Styrketræning
 • Blogskrivning om gode og dårlige vaner
 • Eksamensskrivning 08.00-16.00
 • 1-års fødselsdag hos min lille nevø

Lørdag:

 • Blogskrivning om SURPRISE!
 • 3400m. svømning
 • 25km. løb
 • Fejrer min kærestes 26-års fødselsdag

Søndag:

 • 110km. cykling
 • 12km. offbike løb
 • Eksamensskrivning
 • Blogskrivning om… Det bestemmer du, send mig et spørgsmål du brænder inde med - og jeg vil forsøge at besvare det bedst muligt i dette indlæg! 🙂

I alt: 55km løb, 7900m. svøm, 8-9 timers cykling, 2timers styrketræning.

2020-05-15T21:24:01+00:00 maj 15th, 2017|LØB|

3 Comments

 1. Jacob Riis 15. maj 2017 at 22:24 - Reply

  I bliver jo nødt til at løbe 26 km på lørdag. Alt andet giver ingen mening!!!

 2. K 16. maj 2017 at 8:06 - Reply

  Puha, føler mig doven, når jeg kigger på dit ugeprogram. Det ser stramt ud! Men elsker også at få et indblik i andres gøremål. Ret inspirerende.
  Jeg kunne godt tænker mig at høre noget i forhold til løb. Når du til en konkurrence vil sætte pb, hvordan forholder du dig så til hvilken pace du skal løbe? Jeg oplevede nemlig selv i sidste weekend at gå helt død, da jeg startede alt for hårdt ud.
  Skal man bare prøve at ‘lytte til sin krop’…?

  Glæder mig også til at læse dit ‘tips til konkurrence forberedelser’ 🙂

  • Bearunner 15. juni 2017 at 21:17 - Reply

   Jeg vil gerne starte med at beklage mit alt for langesomme svar, men som du kan læse i mit seneste indlæg, så har jeg været lidt fraværende på bloggen den seneste måneds tid.

   Men dit spørgsmål fortjener et svar. Jeg planlægger hvilken pace jeg skal løbe i, og sørge for at have træningspas, hvor jeg træner i den specifikke pace. Jeg vil helt klart altid anbefale at du starter langsommere ud og så øger tempo den sidste halvdel. Det er selvfølgelig afhængig af, hvor lang distance du skal løbe. På 5 og 10 km kan det være svært at løbe negativt split (dvs. hurtigere på den sidste halvdel), da man typisk er nødt til at give den gas fra start til slut, hvis man skal sætte pr. selvfølgelig skal man altid lytte til kroppen, men hvis man vil løbe hurtigere og slå pr, så gælder det også om, at man skal turde presse sig selv - også når det gør ondt. Det er her man bliver bedre. Man skal huske på, at det helst ikke skulle være let at løbe pr (eller hurtigt), det skal være hårdt for det er også det som gør hele fornøjelsen og glæden ved tiden endnu større bagefter.

   Men ja, det gælder om at få trænet i det specifikke pace, presse sig selv og naturligvis øve at øge tempoet sidst på ens løbeture.

   Jeg håber, du kan bruge svaret - ellers skal du endelig skrive igen! 🙂

Leave A Comment