Pigen bag "be a runner"

Forskellen på succes og fiasko består ikke styrken eller viden, men i viljen. Du er nemlig et produkt af din egen indsats og dedikation. Succes koster, og det starter altid med lyst, vilje og sved.

Be a runner!

Copyright © All Rights Reserved

Hvem er jeg?

Kort fortalt så er og har jeg altid været en enorm træningsentusiast. Jeg elsker at træne og alt hvad der dertil hører. Men min baggrund for at nå dertil, hvor jeg er idag, har været præget af usandsynligt meget modgang. Jeg blev for halvandet-to år siden erklæret fodboldinvalid, grundet seks operationer i mit knæ samt to i min ankel – alle operationer som blev foretaget indenfor fem år. Jeg havde ellers spillet fodbold på allerhøjeste niveau og været anfører både på klub- og landsholdsniveau.

 

Med sådan en erklæring opstod et enormt tomrum, mangel på identitet og afmagt. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle dyrke andet end fodbold – men dette blev der sat en drastisk stopper for. I en alder af 19 år måtte jeg ikke længere dyrke andet end cykling, svømning og løb. Hurra for det!

 

Men men, her står jeg i dag… Efter lang tids overvejelser, frustrering og mangel på glæde har jeg nu endelig fundet en ny sportsgren – løb. Jeg kan i dag kalde mig selv for halvmarathon løber og kommende marathonløber. Hvem havde set den komme?! Jeg elsker i dag alt ved løb, og kunne ikke forestille mig en hverdag uden.

 

Jeg har tidligere løbet to uofficielle halvmarathons, ét på New Zealand (1 time 38 min) og ét i Danmark (1 time 30 min).

Jeg står foran at skulle løbe Nykredit Aarhus City halvmarathon d. 8 juni, samt Aarhus marathon d. 27 september i år.

To udfordringer som jeg glæder mig rigtig meget til, og som kommer til at få en ubeskrivelig stor betydning for min genfundne træningsglæde og hverdag!

 

Jeg håber at I alle vil finde en masse inspiration fra min hverdag.

Glæder mig i hvert fald til at dele alle oplevelser med jer! :-)