Hickies snørebånd

I dette indlæg kan du læse en anmeldelse af de smarte Hickies snørebånd fra http://laceless.dk. Ganske enkelt et par helt geniale snørebånd, som sparer dig besvær, tid og irritation. 

Jeg har været så heldig at prøve Hickies i mine løbesko, og kort sagt, så har de virkelig været fede. Jeg havde en stor skepsis overfor dem i starten, da jeg var bange for at de ikke kunne få mine sko til at sidde helt tæt om min fod. Man binder nemlig ikke snørebåndene, men i stedet er det bare separate elastikker, som klikkes sammen.

Det kunne jeg dog hurtigt slå fast, at de gjorde. Faktisk var de meget bedre at have på end almindelige snørebånd. Man ender altid med at stramme dem for meget eller for lidt, og så er det bare irriterende. Men Hickies tilpasser sig din fod, dvs. de udvider sig i takt med dine størrelse og bevægelser.

Derudover, så bliver det også meget lettere (og hurtigere) at komme i og ud af løbesko. Du skal nemlig ikke binde snørebånd, men ganske simpelt bare hoppe i og ud af skoene. Elastikkerne kan udvide sig, således du let kan komme i skoene og ud af døren.

Hickies vejer heller ikke mere end alm. snørebånd, så der er ingen grund til at være bange for, at du bliver en “tungere” løber pludselig. Plus, de giver ingen irritation, som jeg egentlig synes normale snørebånd har en tendens til.

Som i kan høre, så er jeg virkelig positiv overfor Hickies, og vil helt klart bruge dem fremover i mine løbesko. Snørebåndene kan fås i forskellige farver - pink, sort, hvid, blå osv. Samt med 5 forskellige pasformer.

OBS. Hvis du kunne være interesseret i et par Hickies, så har du lige nu mulighed for at spare 15% på http://laceless.dk, hvis du bruger koden “Bearunner15”

Rigtig god weekend - og god træning

Bearunner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *