Hej til en ny træningsuge.

Hvor meget og hvor lidt træner jeg egentlig nu? Er jeg tilbage til mange timers træning om ugen, hvad træner jeg egentlig og hvordan ser mit program ud? Alt dette kan i finde i dette indlæg. 

Selvom jeg måske ikke er tilbage for fuld skrue med løbetræning (faktisk langt fra), så har jeg langsomt fået bygget et godt program op, hvor jeg får trænet en del timer. Eksempelvis brugte jeg sammenlagt 10 timers træning i sidste uge.

Der er nemlig mange måder hvorpå jeg kan få trænet min grundform og udholdende end ved løb. I samarbejde med Tine fra Aarhus Osteopati (Aarhus Osteopati - Fysioterapi) har vi nemlig aftalt, at jeg bare skal give den fuld gas med cykling, svømning og styrketræning, da disse træningsformer vil hjælpe mig hurtigere tilbage til min form inden jeg blev skadet. Cykling og svømning er med minimum belastning, men stadig kan min udholdende trænes og min puls komme i vejret. Styrketræning bidrager til en stærkere krop, som skal styrke knogler, led og muskler, så jeg ikke bare vender tilbage til en ny skade. Mere om min styrketræning vil blive delt med jer imorgen, tirsdag.

Men indtil videre ser mit program således ud:

Mandag:

 • 2 km. gang, 2 x 500m. løb, 2km. gang
 • 1 times svømning

Tirsdag:

 • Styrketræning
 • 1,5 times cykling.

Onsdag:

 • Bevægelsesøvelser
 • 1 times svømning/aqua-jogging

Torsdag:

 • 1,5km. gang,  3 x 400m løb, 1,5km. gang
 • 1 times cykling

Fredag:

 • Styrketræning
 • 1,5 times cykling

Lørdag:

 • Bevægelsesøvelser
 • Coretræning
 • Svøming eller cykling.

Søndag:

 • 2km. gang, 2 x 500m. løb, 2 km. gang
 • 1 times cykling eller cross trainer.

Bearunner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *