Bliv motiveret af de bedste og sejeste!

I den seneste tid, har jeg været i gang med at indsamle trænings-/motivationscitater fra de sejeste, hurtigste og mest inspirerende mennesker - både indenfor løb og tri. Selvom vi selv har vores daglige citater, som vi lader os inspirere af, så synes jeg det har været rigtig interessant at finde ud af, hvilke citater der egentlig motivere de løbere, som jeg (og måske du) ser op til. 

Hvad er det præcist der får dem til at snøre løbeskoene hver dag? Hvad holder deres motivation oppe? Hvorfor lader de sig aldrig slå 100% ud? Hvorfor træner de uanset vind og vejr? Hvad er det der gør dem til noget helt særligt?

Det kan du ganske simpelt få svaret på lige her. Jeg har nemlig indsamlet træningscitater 11 seje personer, og de første 5 vil blive præsenteret i dette indlæg, mens de resterende vil blive præsenteret senere…

______________________________________________________________________

Anna Baumeister - (@baumeisteranna) - blandt DK’s absolutte elite løbere, arbejdende ved
Hechmann Running

”Running is the greatest metaphor for life, because you get out of it 

what you put into it”- Oprah Winfrey

______________________________________________________________________

Malene Munkholm - (@mm_malene) - blandt DK’s hurtigste kvindelige løbere, løbeekspert og løbetræner.

“Giving up is simply not an option”

  • Det gælder for mig både under træning, konkurrence og når man er skadet. Lige meget hvor skidt det ser ud så er der kun en vej frem og det er mod mål. Under træning tænker jeg når det går skidt og jeg har lyst til at stoppe. At så bliver det bare endnu være næste gang så heller komme igennem. Men heldigvis er de fleste træningspas en fedt

”Weather or not… Running is my job”

  • 226 Det her slogan stod på en trøje min chef i Marathon Sport gav mig for mange år siden. Synes bare det rammer så godt da jeg blander mit job og hobby. Så har dobbelt betydning for mig. Og jeg kunne bestemt ikke finde på at droppe et trænings pas bare pga af vejret.

#sejeløbepiger

  • Det her hastag har jeg lavet til ære for alle mine løbeveninder der træner sammen med mig og støtter mig i med og modgang i mit løb. De fortjener stor tak for at gøre træningen bare lidt sjovere.

______________________________________________________________________

Nikoline Schnoor Larsen -  (@nikolineschnoor) - blandt DK’s bedste kvindelige triatleter, studerende.

“Someday, everything will make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears and keep reminding yourself that everything happens for a reason.”

“Courage is what it takes to stand up and speak but courage is also what it takes to sit down and listen.”

“Great things never came from comfort zones!”

______________________________________________________________________

Julie Carl - (@juliecarl.dk - www.juliecarl.dk) - super (og utrolig hurtig) motionist, skribent og løbecoach.

“Er hesten død, så stå af!”

  • Indiansk ordsprog for at gøre noget nyt. Den bruger jeg tit, når noget ikke fungerer.

”Jeg fortryder kun de løbeture, jeg ikke løb.”

 ”At løbe en tur, er en af mine bedste vaner.”

”Spis dog den kage! Den feder først i morgen, og der er du ikke hjemme!” (=nyd livet)

______________________________________________________________________

Mia Sørensen - (@sundfokus - www.sundfokus.dk) - blandt DK’s hurtigste kvindelige løbere, ernæringsekspert og personlig træner

“Min “dieselmotor” er min bedste ven. Når den trænes og plejes i løbeskoene er det bedre end terapi. LØB gør mig stærk fysisk, psykisk og mentalt - og hurtigere med alderen”  

“Træningen foregår også gennem MUNDEN”

______________________________________________________________________

Bearunner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *